Bean to Bar BIO čokoláda z výběrových kakaových bobů z Peru z malé brněnské čokoládové manufaktury Chocolate Hill. Sušené chilli papričky zahřejí, ale nespálí. Chuť výběrové čokolády se i navzdory mírné pálivosti plně projeví.
Čokoláda s chilli – jak chutná?
Chilli není pouhým zdrojem pálivé chuti. Je i skvělým aktivizátorem chuťových pohárků, které vám tak pomohou naplno vychutnat chuť samotné čokolády. A právě s tímto cílem ji pro vás vyrábíme. Receptura je proto přizpůsobená tomu, aby pálivost nebyla zbytečně silná a nepotlačovala chuť prémiových kakaových bobů.
Ruční výroba bez chemie
Jsme malá manufaktura z Brna. Každému kusu čokolády dopřáváme náležitou péči a pozornost. Při výrobě nevyužíváme žádnou chemii a náhražky. V našich čokoládách nenajdete ani žádné lecitiny a arómata. Děláme čokoládu jednoduše tak, jak to příroda zamýšlela. Proto pro její výrobu používáme pouze vzácné kakaové boby a kvalitní třtinový cukr.
Tento web používá cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies.