Jablečné křížaly v biokvalitě. Český výrobek. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Připravíte z nich sladké cukroví a také výborný čaj
Využití:
pochoutka - samotné chutnají sušené křížaly výborně, můžete s nimi zahnat mlsnou
sladké pečení - nebojte se do koláčů přidat sušené ovoce, pokud zrovna nemáte čerstvé, jen je třeba recept přizpůsobit, jelikož je sušené ovoce výrazně sladší než čerstvé
snídaně - sušená jablka jsou chutná jako přídavek do vaší kaše nebo do domácího müsli
cukroví - kroužky můžete obalit třeba v čokoládě
Muzika - tento vánoční recept najdete v časopise Dobroty zima 2012-13 na str. 13
čaj - 30 minut vařte křížaly, skořici, citronovou kůru a poté ještě deset minut louhujte, nakonec čaj přeceďte a slaďte medem
Sušení ovoce přispívá výrazně k jeho trvanlivosti a lze ho využít jako alternativu mimo sezónu čerstvého ovoce. Pro lepší chuť můžete jablka na 15 minut před použitím namočit do teplé vody.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Tento web používá cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies.