Chceme tě vzít na kouzelné místo. Stačí když ochutnáš jahody sušené mrazem, zavřeš oči, vychutnáš si souhru chutí a si tam. Mrazem sušené ovoce chutná podobně, ale zároveň výrazněji než čerstvé a úplně jinak než klasické sušené ovoce.
5 rozdílů mezi klasickým sušeným a mrazem sušeným ovocem:
klasické sušené ovoce je vláčné, většinou nasládlé a plné cukru klasické sušené ovoce je často kvůli přidaným látkám nezdravé mrazem sušené ovoce se vyrábí rychlým zmrazením ovoce bez špetku cukru mrazem sušené ovoce neobsahuje vodu a jeho chuť i vůně je výraznější mrazem sušené ovoce je ideální způsob jak si zajistit přísun vitamínů během celého roku
Jahody sušené mrazem v prášku se hodí na palačinky, koláče a jiné dobroty. Výborně ochucuje snídaňové kaše, smoothies, jogurty, rostlinné mléka a jiné nápoje.
Výživové údaje na 100g výrobku: Energetická hodnota: 1200kJ / 286kcal, Tuky: 3,7g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3g, Sacharidy: 50,9g, z toho cukry 50,6g, Bílkoviny: 7,6g, Sůl: 0,0g.
Složení: 100% jahody sušené mrazem v prášku Skladování: v suchu při teplotě do 25 stupňů a relativní vlhkosti do 70% Balení: 100 g Země původu: Egypt
TIP: Pokud tvé srdce touží poznat další mrazem sušenou novinku, klikni zde.
"I když všichni odejdou - Dobré jídlo od Nutivy tady bude pro tebe stále."
Produkty Farmland prodáváme díky úžasné chuti. Nabízí široký sortiment výrobků z celého světa. Základem zdravého stravování je plnohodnotná strava. Farmland upevňuje kvalitu zdraví, udržovatelnost, zemědělství ve světě a životní prostředí.
Filozofií značky Nutiva je prodej velkých balení BIO produktů. S cílem snížit spotřebu odpadu a ochránit naši přírodu. Moderní značka je připravena doprovázet tě od ranní kávy až po večerní mlsání. A to vše ve zdravém stylu. Preciznost, spokojenost a kvalita. To jsou synonyma Nutivy. Viz také velké výhodné balení.
Výrobek může obsahovat lepek, sezam, jiné ořechy a sóju.
Tento web používá cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies.